Puter, buter, maslac - različita imena za jednu sjajnu namirnicu koja sasvim običan obrok može pretvoriti u simfoniju ukusa i mirisa. Naravno, samo ukoliko je maslac svež...
Pročitajte i Kako da napravite domaći maslac
Ako ste primetili da je maslac poprimio užegao miris, ipak ne odustajte od zaplanirane đakonije - stavite u posudu sa maslacem list kadulje i vratite ga u frižider, pustite da odstoji jedan dan, izvadite maslac iz frižidera i primetićete da je užegao miris - nestao!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: kuhinjica.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom