Dobije se divan, kremast sladoled koji može odmah da se jede, jer je već hladan.
Potrebno:
400 g banana
Priprema:
Banane iseći na kolutove, staviti u posudu sa poklopcem i zamrznuti.
Pročitajte i: Brzo i lako: Domaći sladoled od 3 sastojka
Zatim, treba miksati zamrznute banane u blenderu dok se ne pretvore u penasti krem.
Sladoled može da se jede odmah ili da se vrati u zamrzivač i još malo zamrzne.
Pustite mašti na volju i dodajte u ovaj sjajan sladoled nešto što vi volite.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor:brzoilako.com
Bezglutenska torta sa jabukama po receptu Džejmija Olivera
Posni slavski kolač za Svetog Nikolu
Belgijski vafli sa rumom koji donose sreću u novoj godini
Kako da napravite domaći posni namaz od leblebija i pečenih paprika
Korpice od pire krompira sa mlevenim mesom