Potrebno je:
2 bela pileća mesa
malo belog vina
400 g makarona
2 zelene paprike
desetak crnih maslinki
3 kesice majoneza
3 kašike ulja
Priprema
Piletinu ispeći na ulju sa dodatkom pola čaše belog vina i malo ruzmarina. Tokom pečenja meso prelivati sokom od pečenja. Piletinu iseći na štapiće. Makarone skuvati u slanoj vodi i ostaviti da se ocede. Paprike iseći na štapiće. Staviti u činiju sve namirnice i dodati maslinke bez koštica.
Napraviti preliv od majoneza, sitno iseckanih zrna kapra, soli, bibera i soka od limuna. Preliv dodavati postepeno, malo po malo, uz mešanje.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: pressonline.rs
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom
Minestrone čorba za post na vodi
Kako da napravite moka krem tortu