Potrebno je:
2 bela pileća mesa
malo belog vina
400 g makarona
2 zelene paprike
desetak crnih maslinki
3 kesice majoneza
3 kašike ulja
Priprema
Piletinu ispeći na ulju sa dodatkom pola čaše belog vina i malo ruzmarina. Tokom pečenja meso prelivati sokom od pečenja. Piletinu iseći na štapiće. Makarone skuvati u slanoj vodi i ostaviti da se ocede. Paprike iseći na štapiće. Staviti u činiju sve namirnice i dodati maslinke bez koštica.
Napraviti preliv od majoneza, sitno iseckanih zrna kapra, soli, bibera i soka od limuna. Preliv dodavati postepeno, malo po malo, uz mešanje.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: pressonline.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus