1. Kuvajte testeninu u šerpi ključale, posoljene vode a zatim iscedite i isperite u hladnoj vodi. Ponovo ih procedite i prebacite u veću posudu.
2. U međuvremenu dobro zagrejati ringlu. Propržiti šparglu sa maslinovim uljem. Pržiti uz mešanje 4 minuta ili dok ne omekša. Preneti na dasku za sečenje i iseći ih na 5 cm dužine.
3. Dodajte šparglu, celer i piletinu u testeninu, izmešajte dobro i servirajte na tanjir.
4. U blender stavite peršun, sirće, luk i beli luk i meljite dok ne dobijete glatku masu, a zatim tim sosom prelijte pastu. Na sve to pospite rendani parmezan i vaša lagana pasta je spremna.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus