Poslastica koja se topi u ustima oduševiće i goste, ali i ukućane! A i one koji je budu spremali...

Sastojci: 

Napraviti 2 kore:

9 belanaca

10 kašika šećera

15 kašika mlevenih oraha

2 kašike brašna

250g šećera karamelizovati i preliti preko kora, a preko toga staviti glazuru od čokolade.

Sastojci za glazuru:

200g čokolade

2 kašike mleka

3 kašike ulja

Fil:

18 jaja

18 kašika šećera kuvati na tihoj vatri

150g čokolade

1 margarin 

šećer po ukusu

200g lešnika za posipanje po filu od čokolade

PROČITAJTE JOŠ: Torta s dva fila

Ređati:

Kora, karamel šećer, glazura od čokolade, fil od čokolade, seckane lešnike.

Postupak ponoviti sa ostalim korama, a poslednju koru premazati samo karamelom i čokoladom, i preko slag!

Ceo postopak pravljenja torte pogledajte u VIDEU!

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: Receptimilicamihailovic