Odličan i uz meso, ali i uz ribu!
PROČITAJTE JOŠ: Krompir salata po receptu Amiša
Sastojci:
4 veća krompira
1/4 kašičice luka u prahu
so i biber
malo suve majčine dušice
malo suvog peršuna i origana
ulje
Priprema:
1. Zagrejte rernu na 200c. Za to vreme operite i oljuštite krompir. Isecite ga na kriške.
2. Stavite u činiju dodajte ulje, začine i so.
PROČITAJTE JOŠ: 5 recepata za krompir iz rerne
3. Promešajte, složite krompir ne pleh obložen papirom i ispecite.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Zapečeni pire krompir sa šampinjonima
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom