Uzmite kecelju i pripremite ove namirnice:
2 jaja
2 šolje šećera
2 šolje mlevenog maka
2 šolje višnji (može i malina ili nekog drugog zaleđenog voča)
1 dl soka od višnji
6 kašika otopljene svinjske masti
1 šolja mleka
1 kašičica sode bikarbone
PROČITAJTE JOŠ: Najjednostavniji kolač sa makom
Priprema:
1. Umutite dobro jaja i šećer.
2. Dodati sve sastojke osim višnji i maka. Promešati.
3. Sada dodati mak i višnje, nežno promešati i sipati u podmazan pleh, peći na 180c oko 30 min.
Savet plus: možete gotov kolač posuti sa šećerom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno