1. Sve sastojke dobro izmešati kašikom i staviti u nauljenu i pobrašnjenu tepsiju.
2. Peći na 180 stepeni dok kolač ne porumeni.
3. Kad se ohladi dodati po želji čokoladnu glazuru ili samo posuti šećerom u prahu.
Izvor: doznajemo.com
1. Sve sastojke dobro izmešati kašikom i staviti u nauljenu i pobrašnjenu tepsiju.
2. Peći na 180 stepeni dok kolač ne porumeni.
3. Kad se ohladi dodati po želji čokoladnu glazuru ili samo posuti šećerom u prahu.
Izvor: doznajemo.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus