Veselja, proslave, noćni život... Sve to je u znaku dobrih zdravica i alkohola. Ipak, postoje osobe koje opuste kočnice, prepuste se atmosferi i mogu mnogo da popiju. Zapravo, njima i ne treba zvaničan povod, oni naprosto uživaju u dobrom cugu. Evo koji su to znakovi horoskopa i koji su njihovi omiljeni alkoholni napici.

Ribe

Ovo je znak koji ima reputaciju neoborivog rekordera u količini pića koje može da unese u svoj organizam, ma koje konstitucije bio. Ribe nisu probirljive u pićima, one se baš drže saveta "što više tečnosti", a alkohol se svrstava u tečnost, zar ne? Ipak, postoji omiljena karta pića kada je ovaj znak upitanju. Dajte im kartu koktela, odabraće slatkasto-kisele ukuse, a kasnije sve što im dođe pod ruku. Sutradan ih možete zateći sa obmotanim kriškama krompira na glavi i bocama mineralne vode sa ukusom limuna.

Pogledajte ovde: Horoskop otkriva vaš omiljeni koktel.

Bik

Ovo je vrsni uživalac, ali i poznavalac vina. Ne pristaje ni na jednu drugu opciju, osim što mu se ponekad omakne i limenka piva. Bikovi su veoma često i profesionalni somelijeri, jer Bik se neće baviti zanimanjem koje ga ne interesuje. Ovaj je znak poznat po tome da može mnogo da popije, a da na njemu to nikada nećete primetiti. Oni su neumereni u jelu i piću, ali vrlo vode računa do reputacije. Bikovi primenjuju tradicionalnu metodu lečenja mamurluka, rasolom ili jabukovim sirćetom.

Blizanci

Ovaj znak je prilično svestran, ali i razuzdan kada su ovozemaljski užici u pitanju. Flaša vodke rešava sve probleme Blizanaca, kako su skloni dramatizovanju. Uteha im je uvek dobar miks pića i dobar provod. Sutradan se obično susreću sa crnim rupama u sećanju, mamurluk rešavaju sportskim aktivnostima, ali i brzom hranom(?!) Kontradiktornost im je jača osobina.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/