Banane – ali jedino prezrele i to bez njihove kore. Sobna temperatura ubrzava proces njihovog raspadanja zbog čega je najbolje odložiti ih u zamrzivač.
Avokado – čuvajte ga u hermetički zatvorenoj posudi sa malo kapi limunovog soka. Može se čuvati u zamrzivaču i do nedelju dana.
Peršun – kako bi ga sačuvali od raspadanja, stavite ga u posudu.
Pročitajte kako da sprečite nastanak leda u zamrzivaču.
Paradajz – za koji ste možda čuli da ne bi trebalo odlagati u zamrzivač kako ne bi izgubio svoje nutritivne vrednosti, međutim ova tvrdnja je pogrešna.
Margarin i puter mogu se odložiti u zamrzivaču ali u hermetički zatvorenim posudama jer su podložni određenim patogenima.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: oklagija.rs
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.