Banane – ali jedino prezrele i to bez njihove kore. Sobna temperatura ubrzava proces njihovog raspadanja zbog čega je najbolje odložiti ih u zamrzivač.
Avokado – čuvajte ga u hermetički zatvorenoj posudi sa malo kapi limunovog soka. Može se čuvati u zamrzivaču i do nedelju dana.
Peršun – kako bi ga sačuvali od raspadanja, stavite ga u posudu.
Pročitajte kako da sprečite nastanak leda u zamrzivaču.
Paradajz – za koji ste možda čuli da ne bi trebalo odlagati u zamrzivač kako ne bi izgubio svoje nutritivne vrednosti, međutim ova tvrdnja je pogrešna.
Margarin i puter mogu se odložiti u zamrzivaču ali u hermetički zatvorenim posudama jer su podložni određenim patogenima.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: oklagija.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus