1. Ispecite biftek na žaru i ostavite ga sa strane.
2. Na vatri kuvajte belo vino sa zelenim biberom dok vino ne ispari a biber ne omekša.
3. Odvojeno umutite puter sa slatkom pavlakom, dodajte omekšali biber, so i limunov sok.
4. Biftek servirajte uz prilog po želji i prelijte sosom.
Biftek u sosu od zelenog bibera
Zeleni biber ima jaku aromu i oštar ukus, koji se odlično uklapa sa mekim i sočnim biftekom.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus