1. Povrće očistiti, oprati i iseći na zalogaje.
2. Na gril tiganju izgrilovati meso i ostaviti ga na toplom. Isto uraditii sa povrćem.
3. U dubljoj činiji za salatu izmešati meso, povrće, so, biber, ulje i sirće. Na kraju dodati rukolu i još jednom promešati.
Grilovana salata
Brzo, jednostavno, ukusno i zdravo! Šta je više od toga potrebno?
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus