1. Iseckati crni i beli luk. Očistiti papričicu i iseckati je. Izmešati sve s vinom i dodati začinsko bilje. Dodati meso u pripremljenu marinadu i držati ga tako u frižideru oko 3 sata. Iseckati slaninu na trake.
2. Dobro ocediti meso. Zagrejati ulje i propržiti slaninu. Dodati meso i ispržiti ga. Dodati marinadu i alevu.
3. Iseckati paradajz i dodati ga mesu, naliti vodom i krčkati 90 min. Začiniti po potrebi.
Juneći gulaš sa slaninom
Jednostavno se priprema, ali mariniranje mese traje tri sata, a krčkanje 90 minuta pa pripremu treba početi na vreme.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus