1. Pomešajte bundevu, šećer, ulje i jaje. U posebnoj posudi pomešajte brašno, prašak za pecivo, cimet i so. Sodu bikarbonu razmuitite u mleku. Pomešajte smesu sa bundevom, sodom bikarbonom i brašnom i dobro promešajte.
2. Dodajte vanilu, čokoladu i orahe.
3 Kašiku smese stavite na papir za pečenje ipecite na temperaturi od 180 stepeni oko 10 minuta, dok se keksići ne stegnu i porumene.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus