1. Prepolovite paradajz i pažljivo izvadite unutrašnji sadržaj koji ćete usitniti.
2. Iseckajte sitno pileće meso i šunku.
3. Zagrejte ulje u tiganju, a zatim dodajte naseckan crni i beli luk i pržite dok ne porumeni.
4. Dodajte piletinu, šunku i začine, a kada se meso isprži dodajte i usitnjenu sredinu paradajza i prezle.
5. Kada se sastojci dovoljno isprže i sjedine, sklonite sa vatre i sačekajte da se malo ohlade.
6. Paradajz punite filom, prekrijte prezlama i puterom, po želji možete i narendati kačkavalj.
7. Pecite u rerni na temperaturi od 180 stepeni oko 30 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus