1. Preliti paradajz vrelom vodom, oljuštiti ga i očistiti od semenki, pa iseckati. Iseći i luk i sušeni paradajz, pa zajedno prodinstati na 20 g maslaca. Dodati pirinač i prodinstati. Naliti vinom i ukuvati uz neprestano mešanje.
2. Dodavati supu, po jednu kutlaču, ali uvek sačekati da prethodna količina ispari. Kuvati uz mešanje oko 25 minuta na slaboj vatri. Izrendati parmezan i umešati u rižoto zajedno sa 40 g maslaca. Posoliti, pobiberiti i dodati malo šećera.
3. Iseckati mocarelu, pa izmešati s kockicama paradajza i bosiljkom. Umešati u rižoto i servirati.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem