Ovo mekano pileće meso se topi u ustima.
02.06.2015.
1. Pomešajte u činiji grčki jogurt, parmezan, so, biber i beli luk.
4 šnicle pilećeg belog mesa
šolja grčkog jogurta
1/2 šolje parmezana
1 1/2 kašičica soli
1/2 kašičice bibera
kašičica belog luka u prahu
2. Smesom premažite pileće belo meso.
3. Premazanu piletinu pecite 45 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus