1. Iseckajte kupus na tanke rezance, a suvo meso prokuvajte i zatim isperite vodom.
2. U posudi za pripremu poređajte kiseli kupus, pa meso (nizmenično) i nalijte vodom, poklopite posudu i ostavite da provri.
3. Stišajte vatru i ostavite da krčka dok kupus ne omekša, a meso se lako skida s kostiju (suve kosti možete izbaciti).
4. U drugoj posudi propržite na masti crni luk i slaninu, a zatim prespite kupus i meso u tu posudu i izmešajte.
5. Dodajte malo vode, biber, alevu pariku i ostavite da krčka.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus