1. Iseckajte kupus na tanke rezance, a suvo meso prokuvajte i zatim isperite vodom.


Sastojci:

glavica kiselog kupusa

suvo meso, slanina ili drugo meso po izboru

glavica crnog luka

lovorov list

biber, mast

2. U posudi za pripremu poređajte kiseli kupus, pa meso (nizmenično) i nalijte vodom, poklopite posudu i ostavite da provri.

3. Stišajte vatru i ostavite da krčka dok kupus ne omekša, a meso se lako skida s kostiju (suve kosti možete izbaciti). 

4. U drugoj posudi propržite na masti crni luk i slaninu, a zatim prespite kupus i meso u tu posudu i izmešajte.

5. Dodajte malo vode, biber, alevu pariku i ostavite da krčka.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/