1. Iscepkati karfiol na cvetove i blanširati u slanoj vodi oko 5 minuta. Isprati pod hladnim mlazom vode i ocediti.
2. Zagrejati rernu na 200 stepeni. Paradajz preliti vrelom vodom i oljuštiti. Iseckati paradajz. Iseckati beli luk i bosiljak.
3. Izmešati pripremljene sastojke, posoliti i pobiberiti po ukusu. Poređati povrće u nauljeni pleh, posuti ga maslacem iseckanim na komadiće i peći oko 20 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus