Savršen spoj ukusa koji se topi u ustima.
Sastojci:
64 kom (600 g) običnog keksa
2 paketa instant smese od pudinga od vanile
800 ml mleka
400 g zaslađenog kondenzovanog mleka
250 g mascarponea
200 g krem sira
100g kokosovih pahuljica
Za ukras:
30 g listića badema
2 kašike kokosovih pahuljica
12 kom Raffaello kuglica
Postupak:
Skuvajte puding pa sačekajte da se ohladi. U jednoj posudi pomešajte krem sir, maskarpone, kondenzovano mleko. Umutite mikserom pa u to dodajte prethodno napravljen puding i dobro umutite da sve sjedinite. Dodajte kokosove pahuljice.
Na tacnu, na koju ste stavili podesivi okvir za tortu dimenzija 22x28cm poređajte na dno keks pa odozgo fil. Dobićete 4 reda keksa i 4 reda fila. Pospite odozgo kokosovim i bademovim pahuljicama, pa poređajte 12 komada rafaelo kuglica.
Pre služenja ostavite u frižideru da se ohladi.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: Gurman TV
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem