Spoj nutele i plazme za podlogu koju premažete pudinogom od vanile i na kraju prelijte čokoladom, jednostavno ne postoji bolja poslastica. Sve omiljeni sastojci, a dodatni plus je to što se ne peče. Ne zadržavajte se puno u kuhnji kada lako i brzo možete da napravite kolač koji će nestati iz tanjira čim poslužite. 

Ne postoji osoba koja ne voli namirnice sa spiska, a ako ste veći ljubitelj eurokrema od nutele slobodno zamenite. 

Sastojci:

Za podlogu:

  • 300 g mlevene plazme  
  • 100 g nutele

Za fil:

  • 400 ml mleka 
  • 1 kesica pudinda od vanile 
  • 100 g šećera 
  • 10 g vanilin šećera 
  • 300 g maskarpone sira 

Za dekoraciju:

  • 200 g čokolade 
  • 70 g lešnika 
  • 100 g šećera 

Priprema:

Pomešajte mlevenu plazmu i nutelu i dobro sjedinite. Rasporedite na providnoj foliji u obliku pravougaonika. U mleko dodajte oba šećera, puding i kuvajte dok se ne zgusne uz konstatno mešanje. Pokrijte i ohladite, pa dodajte maskarpone i mikserom sve lepo sjedinite. Premažite preko keska i urolajte. Ostavite u frižideru sat vremena. Prelijte istopljenom čokoladom. Istopite šećer, pa dodajte lešnike. Sipajte na pek papir i ostavite da se ohladi. isecite i poređajte po rolatu.