Ovaj sladoled je klasik koji svi vole i ova verzija ne može biti lakša za pripremu! Ne treba vam nikakav poseban kalup ili mnogo vremena za spremanje. Sve što je potrebno jesu 4 sastojka i plastične čaše. Krajnji rezultat će vas oduševiti.
Sastojci:
- 300 ml slatke pavlake
- 150 g kondenzovanog mleka
- malo krema ili nutele
- 100 g crne čokolade
Priprema:
Otopite crnu čokoladu u mikrotalasnoj. Sipajte u svaku čašu i blago okrećite da se čokolada "zalepi za sve ivice". Ostatak prospite u činiju. stavite u zamrzivač dok pripremate ostalo. Umutite slatku pavlaku i kondenzovano mleko. U svaku čašu stavite kašiku fila, kašiku krema ili nutele, ponovo fil i na kraju topljenu čokoladu koja vam je ostala. Ubacite štapić za sladoled i vratite u zamrzivač. Pre konzumiranja isecite plastičnu čašu i izvadite sladoled.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus