Slatke palačinke bez šećera moći ćete da jedete i za doručak, a obožavaće ih cela porodica. Ako ste ljubitelj, možda će vas zanimati i kako se prave palačinke bez brašna. A slatku verziju ovog jela, bez šećera, možete da napravite tako što ćete u smesu da dodate banane!
Pre dodavanja u smesu za palačinke, banane izgnječite viljuškom tako da dobijete kašu. Dve srednje banane su dovoljne na 130 ml mleka. Takođe možete da dodate malo arome vanile. Dobićete drugačije, vrlo ukusne i hranljive palačinke. Kada ih ispečete možete da ih napunite kolutićima sveže banane i prelijete ih medom.
Pročitajte i kako da napravite palačnike bez jaja i mleka
BONUS VIDEO
StvarUkusa/L.S.
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem
Tri vrste oblandi od jedne smese
Carska pita za predjelo za Aranđelovdan