Preslatko predjelo u obliku pečuraka biće apsolutni hit na svakoj slavi. Pravi se od kuvanih jaja i paradajza, nikad lakše i prostije. Napunite ih smesom od majoneza, sira i žumanaca za potpuni užitak. Dok se jaja kuvaju vi sve pripremite i posle vam je potrebno samo još 5 minuta da sve napravite.
Gosti će se odmah razgrabiti, a svaka slavska trpeza izgledaće fantastično. Ljuske od jaja nemojte da bacate nego ih iskoristite za čišćenje vašeg doma.
Sastojci:
- 6 jaja
- 6 paradajza
- 70 g sira
- 1 čen belog luka
- 1-2 kašike majoneza
- salata
Priprema:
Jaja skuvajte, pa ih očistite. Isecite vrh i izdubite žumance. U činiji pomešajte žumance, rendani sir, mleveni beli luk i majonez. Napunite belanca dobijenom smesom, pa poređajte na tanjir koji ste obložili salatom, okrenuto na dole. Paradajzu isecite vrh i izdubite. Napunite smesom kojom ste punili belanca i stavite preko njih. Majonezom napravite tačke.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem