Preslatko predjelo u obliku pečuraka biće apsolutni hit na svakoj slavi. Pravi se od kuvanih jaja i paradajza, nikad lakše i prostije. Napunite ih smesom od majoneza, sira i žumanaca za potpuni užitak. Dok se jaja kuvaju vi sve pripremite i posle vam je potrebno samo još 5 minuta da sve napravite. 

Gosti će se odmah razgrabiti, a svaka slavska trpeza izgledaće fantastično. Ljuske od jaja nemojte da bacate nego ih iskoristite za čišćenje vašeg doma. 

Sastojci:

  • 6 jaja
  • 6 paradajza
  • 70 g sira
  • 1 čen belog luka
  • 1-2 kašike majoneza
  • salata

Priprema:

Jaja skuvajte, pa ih očistite. Isecite vrh i izdubite žumance. U činiji pomešajte žumance, rendani sir, mleveni beli luk i majonez. Napunite belanca dobijenom smesom, pa poređajte na tanjir koji ste obložili salatom, okrenuto na dole. Paradajzu isecite vrh i izdubite. Napunite smesom kojom ste punili belanca i stavite preko njih. Majonezom napravite tačke.