Super jednostavno i brzo za napraviti, oduševiće vas, pa ćete ga često praviti.

Sastojci:

malo maslaca

sitno seckani beli luk

sitno seckani (ili suvi) peršun

so

parmezan

hleb

Postupak:

Otopiti maslac, dodati luk, peršun i so. Kuhinjskom četkom za nanošenje premazati hleb napravljenom smesom. Zagrejani tiganj premazati sa još malo maslaca, pa staviti parčiće hleba na njega, a od gore izrendati malo parmezana. Parmezan će dati kontru blagom ukusu maslaca, i pooštriti ukus belog luka. Prđiti na srednjoj vatri, pa nakon minut - dva okrenuti i pustiti da se zapeče sa te strane.

Prijatno!

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: osmehiorasi.com