Super jednostavno i brzo za napraviti, oduševiće vas, pa ćete ga često praviti.
Sastojci:
malo maslaca
sitno seckani beli luk
sitno seckani (ili suvi) peršun
so
parmezan
hleb
Postupak:
Otopiti maslac, dodati luk, peršun i so. Kuhinjskom četkom za nanošenje premazati hleb napravljenom smesom. Zagrejani tiganj premazati sa još malo maslaca, pa staviti parčiće hleba na njega, a od gore izrendati malo parmezana. Parmezan će dati kontru blagom ukusu maslaca, i pooštriti ukus belog luka. Prđiti na srednjoj vatri, pa nakon minut - dva okrenuti i pustiti da se zapeče sa te strane.
Prijatno!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: osmehiorasi.com
Bezglutenska torta sa jabukama po receptu Džejmija Olivera
Posni slavski kolač za Svetog Nikolu
Belgijski vafli sa rumom koji donose sreću u novoj godini
Kako da napravite domaći posni namaz od leblebija i pečenih paprika
Korpice od pire krompira sa mlevenim mesom