Možete služiti kao grickalicke uz neki umak ili kao večeru sa šunkom...
Sastojci:
- 1 jaje
- 100 ml mleka
- 1 kašičica maslaca
- 50 g feta sira
- 100 g čedar sira
- peršun
- 10 g praška za pecivo
- ½ kašičice soli
- 2 šolje brašna
- ulje
Priprema:
U posudi pomešajte brašno, prašak za pecivo i so. Zatim dodajte mleko, otopljeni maslac, feta sir, izrendani čedar, iseckani peršun i jaje. Umesite testo. Zatim ga na pobrašnjenoj površini razvucite u obliku pravouganika i isecite štapiće. Pržite u vrelom ulju.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus