Možete služiti kao grickalicke uz neki umak ili kao večeru sa šunkom...
Sastojci:
- 1 jaje
- 100 ml mleka
- 1 kašičica maslaca
- 50 g feta sira
- 100 g čedar sira
- peršun
- 10 g praška za pecivo
- ½ kašičice soli
- 2 šolje brašna
- ulje
Priprema:
U posudi pomešajte brašno, prašak za pecivo i so. Zatim dodajte mleko, otopljeni maslac, feta sir, izrendani čedar, iseckani peršun i jaje. Umesite testo. Zatim ga na pobrašnjenoj površini razvucite u obliku pravouganika i isecite štapiće. Pržite u vrelom ulju.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom