Domaći hleb sa dodatkom ovog napitka biće mekan i vazdušast.
Sastojci:
- 375 g prosejanog brašna
- 3 kašičice praška za pecivo
- 1 kašičica soli
- 50 g šećera
- 350 ml piva
- 100 g margarina
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Pomešajte suve satojke i pivo. Smesu sipajte u pouljen pleh. Preko smese nanesite otopljen margarin. Pecite oko sat vremena.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Pratite Stvar ukusa i na InstagramuIzvor: Stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom