Domaći hleb sa dodatkom ovog napitka biće mekan i vazdušast.
Sastojci:
- 375 g prosejanog brašna
- 3 kašičice praška za pecivo
- 1 kašičica soli
- 50 g šećera
- 350 ml piva
- 100 g margarina
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Pomešajte suve satojke i pivo. Smesu sipajte u pouljen pleh. Preko smese nanesite otopljen margarin. Pecite oko sat vremena.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus