Bruskete možete poslužiti i umesto večere ili doručka, a idealni su i kada vam dođu iznenadni gosti.
Potrebno vam je:
- kriške hleba po želji
- maslac
- listići kačkavalja ili nekog sira po želji
- kolutovi paradajza
- začini (origano, beli luk u prahu, peršun, biber...)
Priprema:
Kriške hleba premažite maslacem, preko poređajte listove sira ili kačkavalje, odozgo kolutove paradajza, pa sve pospite začinom po ukusu.
Stavite kriške u pleh i pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 5 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: zena.tvbest.rs
Kako Turci prave sarmu od kelja?
Posna pita sa pečurkama
Posna reforma torta
Najukusniji kiš sa povrćem
Kako da napravite posnu rusku salatu