Bruskete možete poslužiti i umesto večere ili doručka, a idealni su i kada vam dođu iznenadni gosti.
Potrebno vam je:
- kriške hleba po želji
- maslac
- listići kačkavalja ili nekog sira po želji
- kolutovi paradajza
- začini (origano, beli luk u prahu, peršun, biber...)
Priprema:
Kriške hleba premažite maslacem, preko poređajte listove sira ili kačkavalje, odozgo kolutove paradajza, pa sve pospite začinom po ukusu.
Stavite kriške u pleh i pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 5 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: zena.tvbest.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus