1. Luk očistiti, sitno iseckati i propržiti na malo ulja dok ne bude staklast. Dodati meso, posoliti, dodati biber i ispasirani beli luk i na tihoj vatri pržiti oko deset minuta. Pred kraj dodati svež iseckan peršun.
2. Prvu koru premazati uljem i na nju staviti drugu koru, na koju treba ravnomerno rasporedite 2 kašike mesa. Uviti kore u rolnu. Preseći rolnu na pola, pa svaki deo saviti u obliku puža i saviti u podmazan pleh. Ponavljati dok se ne utroše sve kore i fil.
3. Puževe premazati uljem i peći na 200 stepeni oko 40 minuta (dok ne porumene).
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus