Pomalo zaboravljeno jelo odličnog ukusa.
Sastojci:
Za testo:
- 400 g brašna
- 200 ml vode
- 1 kašičica soli
- 100 g masti
Za nadev:
- mladi sir
- so po potrebi
Priprema:
Zamesite testo od brašna, soli i vode. Kad se testo malo odmori premažite ga umućenom mašću i razvijte tanke kore. Kore filujte mladim sirom koji ste posolili po ukusu, a zatim ih uvijajte i ređajte u podmazanu tepsiju. Presnac premažite mašću i stavite da se peče.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: srbijuvolimo.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem