Gurmanski ručak će obradovati celu porodicu, a napravićete ga tako što na svinjsko meso poređate pečurke, paradajz i sir. Ne zahteva puno vremena, a ukusan je i izgleda kao iz restorana. Topljeni sir se razvlači, pa deluje kao da je neki sos preko, a za ovo jelo vam nije potreban nikakav prilog.
Sastojci:
2 svinjska karea
1 crni luk
200 g pečuraka
1 paradajz
100 g sira
Priprema:
Pokrijte meso providnom folijom, pa istucite. Posolite i pobiberite, pa ispržite. Kada okrene meso na drugu stranu da se prži, preko stavite seckani crni luk i pečurke koje ste prethodno propržili, a zatim poređajte paradajz isečen na kolutove i preko sir. Poklopite i kuvajte dok se sir ne otopi, pa poslužite.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus