Sastojci:

  • 1 kg svinjskih šnicli
  • 4,5 kašika slatke pavlake
  • 3 kisela krastavca, naseckana na kockice
  • 3 kašike senfa
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
  • mešavina suvih začina po ukusu
  • 3 kašike ulja
  • secakni peršun po ukusu
  • 5 kašika povrtnog bujona

Recept za svinjske šnicle u slatkoj pavlaci i senfu:

Svinjske šnicle dobro izlupajte čekićem za meso i začinite solju, biberom i začinima. U tiganju zagrejte ulje pa propržite šnicle, a nakon toga ih stavite sa strane. Ostavite masnoću od prženja i sipajte u nju bujon.

Dodajte slatku pavlaku i promešajte. Umešajte i kisele krastavce i promešajte. Ubacite senf i seckani peršun, pustite da još malo krčka i ubacite šnicle. Odmah servirajte i uživajte. Možda ćete poželeti da napravite i kako da napravite pijane teleće šnicle.

Pročitajte kako se prave marinirane svinjske šnicle sa ruzmarinom, belim lukom i soja sosom

BONUS VIDEO

Kurir televizija ŠNICLE PUNJENE KAJMAKOM ZA TILI ČAS! Domaćice, zaboravite na rernu, pomoću OVOG TRIKA meso je gotovo za tren oka! (VIDEO)

 StvarUkusa