Ako niste vešti u kuhinji ne morate da brinete jer za ovaj recept vam nije potrebno preterano kulinarsko znanje. Sve što treba da uradite jeste da iseckate povrće i kada se zapeče da prelijte jajima koja ste pomešali sa brašnom. Vratite da se ispeče do kraja i lažni kiš loren je gotov. Sastojci su jeftini i za nekih 300 dinara napravićete savršenu večeru za porodicu.
- Sastojci:
- 1 veća tikvica
- 2 crvene paprike
- 2 šargarepe
- 2 čena belog luka
- 3 jajeta
- 2 kašike brašna
Priprema:
Isecite šargarepu, tikvicu, paprike i beli luk, pa stavite u pleh obložen pek papirom. Začinite po želji. Pecite na 200°C oko 20 minuta, a za to vreme umutite jaja koja ste posolili i dodajte 2 kašike brašna. Dobro sjedinite, a zatim prelijte preko povrća i pecite još nekih 10-15 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA ZIMNICU i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus