Ako želite da napravite vrhunsku picu ili testeninu uzećete italijanski recept. Oni su najpoznatiji po ovoj hrani, ali i varijacije na recepte mogu da budu ukusne. Isprobajte ukrajinski recept za mini picu sa podlogom od hleba. Ostale sastojke možete da ređate po želji, ali standardni su pun pogodak. Jedno kukuruz zamenite pečurkama.
- Sastojci:
- beli tost hleb
- paradajz sos ili kečap
- maslinovo ulje
- šunka
- italijanski začin
- origano
- tvrdi sir
- masline
- kukuruz iz konzerve
Priprema:
Premažite tost hleb uljem, pa paradajz sosom ili kečapom. Poređajte seckanu šunku, pospte italijanski začin i origano, a zatim pospite rendani sir. Zatim poređajte seckane masline i kukuruz. Prelijte uljem i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 8-10 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE
Najmekše kiflice sa krem sirom i suvim grožđem
Pileći ragu u sosu od belog vina
Čokoladna torta sa karamelom
Bečke šnicle sa sosom od pečuraka, klasik koji svi vole
Kajzerice bez brašna