Ako želite da napravite vrhunsku picu ili testeninu uzećete italijanski recept. Oni su najpoznatiji po ovoj hrani, ali i varijacije na recepte mogu da budu ukusne. Isprobajte ukrajinski recept za mini picu sa podlogom od hleba. Ostale sastojke možete da ređate po želji, ali standardni su pun pogodak. Jedno kukuruz zamenite pečurkama.
- Sastojci:
- beli tost hleb
- paradajz sos ili kečap
- maslinovo ulje
- šunka
- italijanski začin
- origano
- tvrdi sir
- masline
- kukuruz iz konzerve
Priprema:
Premažite tost hleb uljem, pa paradajz sosom ili kečapom. Poređajte seckanu šunku, pospte italijanski začin i origano, a zatim pospite rendani sir. Zatim poređajte seckane masline i kukuruz. Prelijte uljem i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 8-10 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus