Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PEČENE PAPRIKE SA KAJMAKOM: Stari srpski specijalitet čiji recept znaju sve domaćice

Autor Aleksandra Ljubičić

Ukoliko do sada niste probajte ovaj specijalitet.

 paprike sa kajmakom.jpg Izvor: Stvar Ukusa

Pečene paprike su neizostavan deo zimnice svake srpske domaćice. Obično kada se pravi ajvar, kupuje se više paprika za pečenje i zamrzavanje. Ukoliko je i vama ostala koja zamrznuta kesa pečenih paprika, sada je vreme da je odmrznete i napravite brzinsko jelo sa kajmakom.

  • Sastojci:
  • 6-10 pečenih crvenih paprika
  • so, biber, ljuta mlevena paprika
  • nekoliko kašika kajmaka
  • ulje za prženje

Priprema:

U tiganju zagrejte ulje. Odmrznute pečene paprike stavite u tiganj i pržite kratko sa obe strane. Začinite po ukusu sa biberom, solju i ljutom paprikom. Stavite nekoliko kašika kajmaka preko paprika i pustite da se lagano otopi pa servirajte dok je još toplo.

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA NOVOGODIŠNJU I BOŽIĆNU TRPEZU i osvojite VREDNE NAGRADE

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti