Sastojci:

  • 500 g mlevene piletine
  • soli, po ukusu
  • biber, po ukusu
  • 230 g mocarela sira, naseckanog na kockice
  • 50 g prezli
  • sušeni origano, po ukusu
  • 60 g brašna
  • 2 jajeta

Recept za čiken nagetse sa sirom:

Kako biste napravili čiken nagetse prvo začinite mlevenu piletinu solju i biberom. Uzmite šaku mlevene piletine, stavite kocku sira u centar i obmotajte piletinu oko nje. Ostavite na stranu. Prezle začinite origanom.

Nagetse uvaljajte u brašno, umočite u jaje i pospite mešavinom prezla i origana. Pržite u dubokom ulju dok ne porumene i ne postanu hrskavi. Možda ćete želeti da napravite i pileće komadiće kao iz restorana brze hrane.

Pročitajte kako da napravite i najbolje čiken nagetse gotove za pola sata

BONUS VIDEO

Instagram/iankewks Kineska piletina

StvarUkusa