Sastojci:
- 500 g mlevene piletine
- soli, po ukusu
- biber, po ukusu
- 230 g mocarela sira, naseckanog na kockice
- 50 g prezli
- sušeni origano, po ukusu
- 60 g brašna
- 2 jajeta
Recept za čiken nagetse sa sirom:
Kako biste napravili čiken nagetse prvo začinite mlevenu piletinu solju i biberom. Uzmite šaku mlevene piletine, stavite kocku sira u centar i obmotajte piletinu oko nje. Ostavite na stranu. Prezle začinite origanom.
Nagetse uvaljajte u brašno, umočite u jaje i pospite mešavinom prezla i origana. Pržite u dubokom ulju dok ne porumene i ne postanu hrskavi. Možda ćete želeti da napravite i pileće komadiće kao iz restorana brze hrane.
Pročitajte kako da napravite i najbolje čiken nagetse gotove za pola sata
BONUS VIDEO
StvarUkusa
Slagana salata sa krompirom, jajima i tunjevinom
Musaka sa brokolijem i mlevenim mesom
Zimska čorba sa graškom
Recept za domaću pileću supu
Posne ruske kape za slavu