Kupus salataje odličan prilog uz svako jelo, a pravi se za 5 minuta. Ako volite da je jedete, mi predlažemo da isprobate i malo drugačiji recept za ovu salatu. Pomešajte dve vrste kupusa, a onda joj dodajte i limun i beli luk za što bolji šmek. Takođe, začinsko bilje daje drugačiji ukus koji će vam se garantovano dopasti.
- Sastojci:
- 1/4 mladog kupusa
- 1/4 ljubičastog kupusa
- 1 limun
- 1 čen belog luka
- 1 veza perušna
- 1 veza mirođije
- maslinovo ulje
Priprema:
Mladi i ljubičasti kupus izrendajte ili isecite na trake. Stavite u posudu za salatu. Limun presecite na pola, pa jednu polovinu iseckajte na kockice i dodajte u salatu. Od druge polovine iscedite sok i sipajte u salatu. Posolite, dodajte mleveni beli luk, secakni peršun i mirođiju i prelijte maslinovim ulje. Sve dobro promešajte i služite. Prijateno!
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus