Sastojci:
- 1 konzerva tunjevine
- peršun, so, biber
- majonez
- kiseli krastavci
- 2 kuvana jajeta
- 50 g parmezana
- grašak
Kako se pravi salata:
Ova salata očaraće vas na prvi zalogaj, a veoma lako se sprema.
Tunjevinu ocedite od viška tečnosti pa stavite na dno tanjira na kom ćete servirati salatu. Pospite svežim peršunom i majonezom. Zatim odozgo stavite sitno seckane kisele krastavčiće, pospite majonezem, rendanim sirom i rendanim kuvanim jajima.
Lepo rasporedite pa još malo pospite majonezom i sirom. Sa strane dodajte grašak i ukrasite salatu po želji.
Bonus video
Pita od lišća vinove loze bez kora – grčko jelo koje osvaja na prvi zalogaj
Starinski kolač sa kajsijama i grizom
Pasta sa mlevenim mesom i paradajz sosom
Pita sa paradajzom i sirom
Letnji tart sa svežim voćem