Toster je u današnje vreme postao nezaobilazan kuhinjski aparat u većini domaćinstava, a ono što mnogim domaćicama predstavlja problem je njegovo čišćenje.

U tosterima se redovno skupljaju mrvice hleba, a i lako se prljaju, pa je neophodno redovno ih održavati da bi ostali čisti, sjajni i da bi generalno duže trajali.

Sada je jedna domaćica na Tik Toku otkrila "skriveni deo" u tosteru koji ga čini lakšim za čiščenje, a sudeći prema komentrima ispod ovog videa, mnogi nisu znali da taj deo uopšte postoji.

U videu ona stavlja ruku ispod tostera kako bi izvukla "fioku" u kojoj se skupljaju sve mrvice kako bi je ispraznila. Tvrdi da je čišćenje ove fioke pola posla jer se u njoj skuplja većina mrvica i prašine, koje sagorevaju svaki put kada ga upalite, te zbog toga vaš hleb dobija gorku aromu.

- Recite mi kada ste zadnji put očistili fioku ispod svog tostera - upitala je ona u videu. Iako to zapravo jasno piše u uputstvu za korišćenje tostera, u komentarima ispod njenog videa mnogi su priznali da nisu uopšte znali za ovaj deo.

- Postoji fioka? - šokirano je napisao jedan korisnik. - Nisam nikada taj deo očistila, nisam uopšte znala da se to vadi - komentarisala je druga korisnica ove društvene mreže.

kako se čisti toste tiktok/selinas.tiktok

Izvor: Stvar ukusa