Crni luk daje specifičnu aromu svakom jelu i bez njega ne možemo da zamislimo obrok. Sada možete da napravite i odličnu salatu samo od crnog luka, koja se super slaže uz roštilj ili pasulj.
Sigurno vam se bar neku put desilo, da kada sečete crni luk, da vam zasuze oči. Da više ne bi dolazilo do takve neprijatnosti mi vam otkrivamo jednostavan trik, koji će vam olakšati sečenje.
Sve što treba da uradite je, da pola sata pre pripreme jela, crni luk stavite u zamrzivač. Taj postupak menja strukturu luka, a vama olakšava pripremu.
Sada ne morate da brinete ni o čemu, jednostavno zamrznuti luk iseceti i nastavite proces kuvanja.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus