Crni luk daje specifičnu aromu svakom jelu i bez njega ne možemo da zamislimo obrok. Sada možete da napravite i odličnu salatu samo od crnog luka, koja se super slaže uz roštilj ili pasulj.
Sigurno vam se bar neku put desilo, da kada sečete crni luk, da vam zasuze oči. Da više ne bi dolazilo do takve neprijatnosti mi vam otkrivamo jednostavan trik, koji će vam olakšati sečenje.
Sve što treba da uradite je, da pola sata pre pripreme jela, crni luk stavite u zamrzivač. Taj postupak menja strukturu luka, a vama olakšava pripremu.
Sada ne morate da brinete ni o čemu, jednostavno zamrznuti luk iseceti i nastavite proces kuvanja.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem