Provereni italijanski trik je da crnu čokoladu dodate u paradjz sos, bez obzira da li pravite ćufte ili nešto drugo. Druga opcija je da dodate kakao prah, ali nikako nemojte dodavati šećer, jer se ne postiže isti efekat. Možda će vas zanimati i trikovi za savršen domaći paradajz sos. Pogledajte video kako se lako ubacuje crna čokolada:
Crna čokolada dodavanjem u sos ističe bogatstvo i toplinu jela i takođe blago smanjuje kiselost paradajza - to je trik koji mnogi ljudi koriste i uobičajen je u mnogim jelima. Dovoljno je da ubacite jednu ili dve kockice čokolade.
Pročitajte i kako da napravite paradajz sos po ruskoj recepturi
BONUS VIDEO
StvarUkusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus