Kako da dobijete glatke palačinke savršene teksture i uz to ukusne? Palačinke nekada mogu da se cepaju kada ih umotate u fil, ali možete to da sprečite.
Profesionalni kuvari preporučuju da uvek dodate pavlaku u testo za palačinke! Trebalo bi da dodato oko 2 kašike. Nije važno da li pravite slatke palačinke ili slane. Ovaj kulinarski trik ih čini glatkim i ukusnim. Možda će vas zanimati i 7 saveta iskusnih domaćica za najbolje palačinke.
Pročitajte i da li znate kako se dodaje brašno u testo za palačinke
BONUS VIDEO
StvarUkusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus