Kako da dobijete glatke palačinke savršene teksture i uz to ukusne? Palačinke nekada mogu da se cepaju kada ih umotate u fil, ali možete to da sprečite.
Profesionalni kuvari preporučuju da uvek dodate pavlaku u testo za palačinke! Trebalo bi da dodato oko 2 kašike. Nije važno da li pravite slatke palačinke ili slane. Ovaj kulinarski trik ih čini glatkim i ukusnim. Možda će vas zanimati i 7 saveta iskusnih domaćica za najbolje palačinke.
Pročitajte i da li znate kako se dodaje brašno u testo za palačinke
BONUS VIDEO
StvarUkusa
Uskršnja pečena šunka sa medenom glazurom
Kako da napravite krafin - uskršnji kolač sa suvim grožđem
Jagnjeća plećka za uskršnji ručak - savršeno mekano meso koje se topi u ustima
Salata od jaja i kornišona koja može da bude i namaz
Najlepši slatkiš uskršnja gnezda