1. Rernu zagrejte na 240 C.
2. Pomešajte maslinovo ulje, beli luk, ruzmarin, bosiljak, peršun, papriku i so, a zatim sve dobro promešajte. U smesu ubacite kockice krompira i dobro ih uvaljajte. Krompir zatim poređajte na pleh na koji ste stavili papir za pečenje.
3. Krompir pecite oko 20 do 30 minuta uz povremeno mešanje, dok dobro ne porumene sa svih strana.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus