1. U dubokom tiganju zagrejte ulje i dodajte puter da se otopi. Zatim, sipajte krompir, i pržite ga otprilike 5, 6 minuta.
2. U tiganj dodajte ruzmarin i beli luk. Sve sastojke dobro propržite i okrećite povremeno, kako smesa ne bi zagorela. (oko 5 minuta na srednjoj tempeaturi)
3. Preko mladih krompirića iscedite limun, dodajte so i sveže mleveni biber.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus