1.Zagrejte rernu na 175 stepeni. Patlidžan isecite na tanke kriške. Jaja umutite, pa kriške patlidžana potopite u jaja, a zatim u prezle. U pleh poređajte kriške patlidžana i zapecite u zagrejajnoj rerni oko 5 minuta sa obe strane.
2. U posudi za pečenje rasporedite sos za špagete, tako da pokrije dno posude. Postavite jedan sloj kriški pripremljenog patlidžana u sos. Pospite mocarelom i parmezanom. Ponavljajte postupak dokle god imate materijala i završite sirevima. Odozgo pospite bosiljak i pecite u zagrejajnoj rerni oko 35 minuta, odnosno dok ne dobije zlatno - braon boju.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus