1. Zagrejati rernu na 200 stepeni. Iseckati beli luk i izmešati ga sa solju, karijem, čilijem i tri kašike ulja.
2. Krompire iseći i izmešati s pripremljenom marinadom. Izručiti na pleh s peki papirom i peći oko 50 minuta.
3. Izmešati sir, kiselo mleko, so, biber i alevu papriku. Iseckati nanu i umešati u umak od sira.
4. Pržiti šnicle na dve kašike ulja, sa svake strane po pet minuta. Posoliti i pobiberiti na kraju prženja, pa servirati uz krompir sa umakom od sira.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus