Nakon nedavnog priznanja da su kulinarske veštine njenog desetogodišnjeg sina Paksa veće od njenih, holivudska megazvezda Anđelina Džoli počela je da uzima privatne časove kuvanja, prenose svetski portali.
Tridesetosmogodišnja glumica ušla je u polje gastronomije još tokom svog boravka u Australiji 2013. godine gde je režirala film "Unbroken", prenosi US Vikli. Kako se navodi u tekstu, deca koju podiže sa svojim verenikom Bredom Pitom - Medoks (12), Paks (10), Zahara od osam, Šajlo od sedam godina i petogodišnji blizanci Noks i Vivijen su "najgori kad je jelo u pitanju" jer "svi hoće da jedu različite stvari u različito vreme". Međutim, Anđelina je, kažu, "vrlo ponosna na svoja kulinarska dostignuća i za sada ih testira samo pred porodicom."
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus