Da li ste se ikada zapitali šta slavne ličnosti najviše vole da jedu?

Interesovanje za život javnih ličnosti je nešto što nikada ne jenjava. Od toga sa kim su u vezi pa do omiljene hrane je nešto što njihove obožavaoce uvek zanima. Saznajte šta je prvi izbor kada je u pitanju hrana vašeg omiljenog glumca ili pevača.

Robert Dauni Džunior: Ćufte

Ko bi rekao da su omiljena hrana ovog glumca ćufte. Ali upravo je to ono što Robert Dauni ističe da ga uvek obraduje kada se nađe na stolu.

Skarlet Johanson: Bafalo krilca 

Ako želite da impresionirate ovu poznatu glumicu samo treba da joj pripremite bafalo krilca. Ona je otkrila da može da ih jede stalo i da je zavisna od njih.

Tom Kruz: Sladoled

Zvezda filmova Nemoguća misija i Top gun najviše voli da jede sladole. Ali, da li postoji osoba koja ne voli ovu kremastu poslasticu?

Dženifer Aniston: Meksička hrana

Ako ste se pitali šta voli da jede miljenica publike voli da jede u pitanju je meksička hrana. Obožava enčilade, naćose, meksičke salate.

Danijel Redklif: Suši 

Čuveni čarobnjak Hari Poter (Denijel Redklif) najviše voli da jede sirovu ribu. Suši je nešto što će glumac često naručiti.

Selena Gomez: Kiseli krastavci

Pevačica je zaista napravila čudan izbor omiljene hrana. Selena je sve iznenadila kada je rekla da su kiseli krastavci ono što ona najviše voli da jede.

Leonardo di Kaprio: Testenina

Talentovani glumac obožava italijansku kuhinju. A prvi izbor su mu testenine. Voli da ih jede spremljene na različite načine. Omiljeno piće mu je limunada.

Kameron Dijaz: Pomfrit

Kameron je uvek isticala kako je njena ljubav prema hrani ogromna. Ona voli da jede skoro sve, ali omiljena hrana joj je pomfrit i kavijar. Ako mora da bira onda radije jede pomfrit i to sa puno soli.

Ema Votson: Nutela

Ovo i nije iznenađenje, kao i kod Tom Kruza. Zaista su retke osobe koje ne vole nutelu ili u slučaju glumca sladoled.

Brad Pit: Biftek i pica

Ovaj glumac kao i Kameron Dijaz ima dva omiljena jela. Samo što on ne može da se odluči da li više voli biftek ili picu.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs