Slavni britanski kuvar Gordon Remzi, otkrio je 3 znaka po kojima najlakše možete prepoznati da li ste u dobrom ili lošem restoranu.
"Jedna stvar koja me uvek upozori je kad dođete u restoran i odmah dobijete sto. Bilo koji dobar restoran u okolini morao bi biti pun 98 odsto. Uđete li u restoran s ulice i odmah dobijete sto, nešto nije u redu", rekao je Remzi, čiji su restorani ukupno dobili 16 Mišelinovih zvezdica.
Drugi znak je broj specijaliteta. Remzi smatra da restoran ne može da ima 27 specijaliteta, već jedan ili dva dnevno.
"Ako ih ima 27, po čemu su posebni?", zapitao je on.
Treći znak je, kako je rekao, “supa dana”.
"Loši restorani će imati dva dana zaredom isto jelo u toj kategoriji", poručio je slavni kuvar.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus