Prirodni lek koji pomaže pri podizanju imuniteta i iskašljavanja. Probajte da ga napravite, jednostavno je.
Sve što treba da uradite jeste da jezgro limuna izdubite, tako da ostane samo kora s tim što ćete vrh iseći i odstraniti.
U improvizovanu "teglicu" ulijte domaći med, nacediti kašiku limuna i narendajte, na sitno rende đumbir.
Tako pripremljen limun (ili više njih) smestite u staklenu posudu, poklopite i ostavite u frižideru.
Najbolje je da odstoji par dana.
Preporučuje se da koristite dve do tri kašičice smese dnevno mesec dana.
Vidno ćete se osećati bolje, energičnije.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno