Prirodni lek koji pomaže pri podizanju imuniteta i iskašljavanja. Probajte da ga napravite, jednostavno je.
Sve što treba da uradite jeste da jezgro limuna izdubite, tako da ostane samo kora s tim što ćete vrh iseći i odstraniti.
U improvizovanu "teglicu" ulijte domaći med, nacediti kašiku limuna i narendajte, na sitno rende đumbir.
Tako pripremljen limun (ili više njih) smestite u staklenu posudu, poklopite i ostavite u frižideru.
Najbolje je da odstoji par dana.
Preporučuje se da koristite dve do tri kašičice smese dnevno mesec dana.
Vidno ćete se osećati bolje, energičnije.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus